Afspraak trouwringen

Een trouw is een bijzondere gebeurtenis waar je op de fijnste manieren aan wil terugdenken. Niet alleen de prachtige outfits in de kast en ontelbare leuke foto’s zorgen hiervoor, ook een mooie trouwring aan je vinger laat je snel terug dromen van jouw speciale dag. Bij Juwelier Christiaan Picard begrijpen we dat enkel de juiste ring hiervoor kan zorgen. Daarom geven wij onze klanten graag de mogelijkheid een afspraak te maken, om zo in alle rust de ring van je dromen uit te kiezen. Bovendien geniet jij bij een afspraak van een mooie korting op de trouwringen.

De afspraak kan plaats vinden tijdens en buiten de openingsuren met uitzondering van zondag en maandag. Door uw afspraak te plannen kunnen wij tijd vrij maken om zo onze volle aandacht aan jullie kunnen besteden en professioneel advies kunnen bieden. 

Vul onderstaand formulier in en wij contacteren jou om een definitieve afspraak te maken!

  • Een overzicht van onze merken vind je op http://www.christiaanpicard.be/trouwringen/
  • Geef drie tot vijf data en momenten (uitgezonderd elke zondag en maandag) door wanneer jullie tijdens en buiten de openingsuren beschikbaar zijn. Wij bekijken onze agenda wat mogelijk is en contacteren jullie vervolgens om de definitieve afspraak te maken.